Ungaria LUPTA până la capăt şi angajaeaza 3000 de „VÂNĂTORI DE REFUGIAŢI”. Face şi REFERENDUM împotriva distribuirii refugiaţilor de către UE

0 11

Poliţia ungară angajează agenţi, în acest sens publicând un anunţ pe site-ul institutiei. Nu ar fi nimic ieşit din comun până aici, dacă în anunţ nu s-ar menţiona că sunt căutaţi pentru angajare „3000 de vânători la graniţa”, care să se alăture celor peste 10.000 de poliţişti şi soldaţi care patrulează de-a lungul gardului de sârmă ridicat împotriva refugiaţilor.

Nou-angajaţii, asemenea celor actuali, vor fi înarmaţi cu pistoale şi muniţie de război. Numărul migranţilor care ajung la graniţa, dinspre Serbia, este în continuă scădere: mai puţin de 200 de pe zi.

Nou-angajaţii vor începe munca în mai 2017, după ce vor trece prin 6 luni de cursuri speciale. Ei vor fi plătiţi cu 542 de dolari lunar, pentru primele două luni, apoi leafa le va creşte la aproximativ 700 de dolari pe luna, noteaza PIK care citeaza BBC

În Ungaria se desfăşoară o amplă campanie demarată de guvernul de dreapta al premierului Viktor Orban, înainte de referendumul din 2 octombrie.

Alegătorii vor fi chemaţi la urne pentru a spune dacă sunt de acord sau nu că 160.000 de refugiaţi să fie distribuiţi celor 28 de state membre UE. Conform schemei UE, Ungaria trebuie să primească 1300 de refugiaţi din Siria, Irak şi Eritreea.

Recomandari