Un șef le-a dat angajaților săi o veste de infarct. „De azi sunteți bogați…”

Director executiv al LinkedIn a renunțat la acțiuni de 14 milioane de dolari în favoarea subordonaților săi.

Jeff Weiner, CEO-ul platformei de socializare LinkedIn, a renunțat la acțiuni în valoare de 14 milioane de dolari, pe care trebuia să le primească ca bonus din partea companiei, și a cerut ca titlurile să fie oferite subordonaților săi, transmit Business Insider și Re/Code.

„Jeff nu a primit acțiuni anul acesta, la cererea lui. A cerut ca pachetul de acțiuni pe care trebuia să-l primească să fie acordat angaților”, a declarant un purtător de cuvânt al companiei pentru Re/Code.

Weiner a fost, probabil, influențat de gestul directorului general al Twitter, Jack Dorsey, care a oferit angajaților o treime din acțiunile sale la companie, la scurt timp după ce a decis să disponibilizeze circa 8% din personal.

Valoarea acțiunilor oferite de Dorsey era, la acel moment, de circa 200 de milioane de dolari, scrie Profit.ro. Acțiunile LinkedIn au pierdut aproape 40% din valoare de la începutul lunii februarie, pe fondul previziunilor pesimiste privind rezultatele financiare.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More