Un roman a reusit sa isi reduca factura la energie electrica de la 300, la 5 lei pe luna! Ce a facut

0 18

Intr-o societate in care traiul devine tot mai costisitor pe zi ce trece, un roman de 42 de ani din Barlad a reusit sa-si reduca semnificativ factura la energie electrica atat pentru casa, cat si pentru atelierul IT pe care il detine. Astfel de face ca de la 300 de lei, cheltuielile au scazut la doar 5 lei pe luna. Barbatul a ajuns la aceasta performanta in doar 3 ani. Tiberius Nechita se numeste romanul care inca din 2011 s-a orientat spre solutii alternative la sursele de energie.

Asa ca din 2012 barbatul a inceput sa cumpere panouri fotovoltaice. Initial a luat 8 care ii asigurau energia electrica pentru casa. 15.000 de lei a fost investitia initiala. Vazand ca ideea lui da rezultate, barladeanul a continuat sa cumpere panourile fotovoltaice, iar acum a ajuns sa aiba 24.

Daca pana nu de mult Tiberius Nechita a investit in panouri economiile personale, recent, romanul a primit o finantare prin proiectul „Casa Verde” care a constat in 6000 de lei. Cu solutiile alternative pe care le-a gasit, Tiberius Nechita e independent in proportie de 90% cand vine vorba de energie electrica, iar facturile sale sunt extrem de mici, scrie adevarul.ro.

Recomandari