Un român de 28 de ani a murit pe un șantier din Belgia. Plecase în străinătate să le ofere un trai mai bun soției și celor doi copii mici/ FOTO

0 47

Un tânăr de 28 de ani din localitatea buzoiană Boboc a murit luni dimineață pe un șantier din Belgia, după ce un perete s-a prăbușit peste el. Cătălin Georgian Coșconel plecase în străinătate în speranța că le va putea oferi un trai mai bun soției și celor doi copii, un băiețel de patru ani și o fetiță de doar două luni și jumătate. Ultima oară, venise în țară luna trecută, la botezul micuței.

Cătălin Coșconel a muncit de tânăr și a fost barman în localitatea natală, de unde a plecat atunci când a cunoscut-o pe cea care urma să-i devină soție. În 2014, tânărul s-a căsătorit și a plecat în comuna Mărăcineni, unde și-a întemeiat familia. Nu contenea să-i mulțumească soției pentru „minunile pe care i le-a adus în viață”: pe Rares, de 4 ani, și pe fetița de doar 2 luni și jumătate, la botezul căreia a fost în 24 februarie, ultima oară când și-a văzut familia.


Pentru cei dragi, Cătălin a decis, în urmă cu aproape doi ani, să plece la muncă în străinătate, întrucât banii pe care îi câștiga în țară erau puțini și nu își putea susține familia, așa cum ar fi vrut.

Din acest motiv, a decis să plece în Belgia, cu contract de muncă, pe un șantier și venea periodic la soție și la cei doi copii.

Luni dimineață însă, un telefon anunța familia că tânărul a murit pe șantier după ce un perete a căzut peste el. Aflat la muncă, tatăl buzoianului a leșinat la aflarea veștii, fiind dus acasă pe brațe.

Pentru a-l aduce acasă pe Cătălin, soția sa și mama tânărului vor pleca spre Belgia cu primul avion. Acasă, copiii vor rămâne în grija rudelor, care se pregătesc de înmormântare.

Pe Facebook, au început deja să curgă mesajele din partea celor care l-au cunopscut pe tânărul de 28 de ani.

„De ce tu ? De ce ? Ai lăsat un gol imens în viețile noastre, la copii, la nevastă. Cum să îi spunem lui Rareș că tati nu vine cu mașina să îi aducă bambane?! Ai zis că vei fi mereu lângă mine. Acum unde ești….Am nevoie. Atât de tânăr cu vise mari, aveai planuri multe pentru ăstia mici. Dumnezeu să te ierte, suflet drag, vei rămâne în inimile noastre acel băiat glumeț si iubit de toată lumea”, este doar unul dintre mesajele postate pe contul de facebook al tânărului.

Recomandari