Un român a bătut trei polițiști în Anglia. A fost condamnat la 7 luni de închisoare

30

Un român a bătut trei polițiști în Anglia, după ce aceștia au încercat să oprească o petrecere care încălca regulile de distanțare socială. Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un român a bătut trei polițiști în Anglia

Site-ul cps.gov.uk a scris faptul că românul Dragoș Marchidan, în vârstă de 33 de ani, din Birmingham, a fost condamnat la șapte luni de închisoare pentru că a bătut trei polițiști din Anglia.

Sâmbătă, 29 martie, ofițerii au fost chemați la o adresă din Tyseley unde avea loc o petrecere care încălca regulile de distanțare socială. Polițiștii au găsit aproximativ 20 de adulți care petreceau cu muzică tare și alcool.

Poliția i-a sfătuit pe participanți să părăsească locuința și pe măsură ce oamenii au început să plece, inculpatul a început să tușească în mod deliberat în direcția polițiștilor în timp ce zâmbea și nu își acoperea gura.

”Acesta este un comportament inacceptabil”

Bărbatul a fost avertizat în legătură cu comportamentul său de mai multe ori, dar a continuat să tușească în direcția ofițerilor și după o serie de avertismente a fost arestat pentru că i-a agresat pe polițiști.

Românul, care este șofer de tir și tatăl a trei copii, a pledat vinovat și a fost condamnat la șapte luni de închisoare pentru că a tușit intenționat înspre polițiști și la patru luni pentru celelalte două incidente. El nu va efectua decât pedeapsa cea mai mare.

”Acesta este un comportament inacceptabil, iar persoanele care aleg să atace lucrătorii de urgență ar trebui să știe că nu vor scăpa. Muncitorii noștri de urgență ar trebui să-și poată desfășura slujba fără a fi agresați sau puși în pericol”, a declarat procurorul Robert Glenn.

Un imunolog de top din Marea Britanie avertizează omenirea că medicii nu au nici cea mai vagă idee dacă oamenii care au avut coronavirus și s-au vindecat au dezvoltat imunitate la boală.

O lume întreagă speră la un vaccin inventat cât mai rapid pentru stoparea noului coronavirus. Iar până acum, cercetătorii de la Oxford University au făcut descoperiri remarcabile, noile teste demonstrând faptul că vaccinul este eficient pe maimuţe.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Recomandari