Un preot aruncă în aer mafia sexuală din BOR: „Sunt foarte mulți. Dacă pică episcopul de Huși…”

0 26

Episcopul de Huși, filmat în timp ce întreținea relații sexuale cu un fost elev de la Seminarul Teologic Huşi, este în continuare în funcţie, deşi Partriarhia a confirmat că acesta se află în înregistrările apărute şi în presă. Un preot a făcut dezvăluiri incendiare despre mafia sexuală din Biserica Ortodoxă.

Sub protecția anonimatului, un preot a declarat într-o emisune TV că superiorii lui Corneliu Bârlădeanu ştiau despre înclinațiile sale sexuale și despre faptul că se culca deseori cu elevii săi.

Preotul mai spune că episcopul de Huși avea un plan bine pus la punct pentru a-și ademenii victimele și că, acum, mai marii bisericii încearcă să mușamalizeze cazul pentru că la rândul său Corneliu Bârlădeanu știe detalii compromițătoare despre ei.

„Lucra profesionist. Îi urmărea de când intrau la seminar, căuta să vadă care sunt din familii cu venituri mai mici. Aparent, spunea că el are probleme și că nu poate să-și care geanta. Căuta din anul I de seminar copii săraci și spunea că îi ajută și îi ia să stea la el în palatul episcopal, ca să nu mai plătească chiria și masa la cantină. Cu timpul, dezvolta această relație murdară”, a declarat preotul.

„Se știa despre apucăturile lui Corneliu de când eram colegi la școală. Se lăuda cu relațiile pe care le are în lumea monahală. Se tergiversează ancheta, pentru că sunt foarte mulți. Va fi ca un joc de domino. Dacă pică Corneliu, vor pica și alții”, a mai spus preotul, citat de StiripeSurse.

Recomandari