Un polițist, indignat după ce a fost zgâriat de un bărbat infectat cu HIV, care ieșise cu prietenii în fața blocului: ”Mie cine-mi plătește suferința? Cine le alină suferința părinților mei?”

Un polițist din București se arată total indignit după ce a fost zgâriat de un bărbat infectat cu HIV care ieșise cu prietenii în fața blocului în Sectorul 2. Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un polițist, indignat după ce a fost zgâriat de un bărbat infectat cu HIV, care ieșise cu prietenii la în fața blocului

Într-o postare făcută pe rețelele de socializare, la care titlul este ”Ghid cum poți să-ți nenorocești viața în câteva minute și nimănui să nu-i pese: fă-ți meseria!”, polițistul prezintă cu indignare incidentul petrecut în urmă cu două zile și în care a fost zgâriat de bărbatul infectat cu HIV.

”În data de 10 mai a.c. aflându-mă în patrulare cu ‘LoganSpeciala’ pe o stradă mai puțin circulată din Sectorul 2, am observat un grup de 10-15 tineri care jucau tenis de picior, spărgeau semințe și ascultau muzica la una din mașinile parcate (lucru absolut normal pe timp de pandemie)”, scrie agentul pe pagina de Facebook Polițiști 2.0.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More