Un polițist din Galați a folosit spray-ul lacrimogen pentru a calma un scandalagiu. Bărbatul a refuzat să se legitimeze. Video

Un polițist din Galați a fost nevoit să folosească spray-ul lacrimogen pentru a calma un scandalagiu care a refuzat să se legitimeze. Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un polițist din Galați a folosit spray-ul lacrimogen pentru a calma un scandalagiu

Conform România TV, incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 18:30, pe o scară dintr-un bloc al cartierului Micro 40 din Galați, iar polițistul a decis să folosească spray-ul lacrimogen în momentul în care scandalaagiul a refuzat să meargă la secție.

Totul a pornit după ce doi poliţişti, aflaţi în patrulare, au observat un grup de mai multe persoane, pe care au vrut să le legitimeze. Unul dintre bărbați a devenit recalcitrant, a ridicat vocea la unul dintre agenți, l-a ironizat şi a refuzat să şi spună numele.

La un moment dat, scandalagiul, care nu purta mască de protecție, a ridicat tonul şi mai mult, moment în care poliţistul a folosit spray-ul lacrimogen pentru a-l imobiliza, pulverizându-i-l în ochi.

Bărbatul a fost amendat cu 6.500 de lei

Bărbatul a fost, ulterior, încătuşat şi dus la secţia de politie, unde s-a stabilit că are 32 de ani şi locuieşte la o altă adresă decât cea la care a fost găsit.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr 3/2020 şi cu amendă în valoare de 1.500 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acest incident vine după multe alte petrecute în ultima perioadă în caare a fost instaurată starea de urgență. Vineri după-amiaza, mai multe persoane din Blaj s-au încăierat în plină stradă cu polițiștii și jandarmii chemați să intervină pentru a pune capăt scandalului dintre două femei aflate în stare de ebrietate.

Cinci persoane infectate cu coronavirus la Ploiești, trei copii și doi adulți, au refuzat internarea în spital și a fost nevoie ca medicii de pe ambulanță să ceară intervenția forțelor de ordine.

Mai mulți polițiști din Vâlcea sunt cercetați pentru purtare abuzivă după ce ar fi bătut un bărbat care a fost dus la secție după ce ar fi atacat oamenii cu pietre. Imaginile cu un bărbat încătușat care acuză polițiștii că l-au bătut a ajuns în atenția procurorilor, care s-au sesizat din oficiu.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More