Un poliţist de la Rutieră și-a oprit în trafic şeful! Ce s-a întâmplat e incredibil!

0 62

Fostul şef al Poliţiei Rutiere din Botoşani, Dumitru Zmău, a fost amendat recent de un agent de poliţie, după ce a depăşit viteza legală în localitate. S-a aratat deranjat de politist, mai bine spus, de atitudinea agentului.

În cadrul unei şedinţe a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Botoşani, Dumitru Zmău s-a arătat nemulţumit de atitudinea agentului care l-a amendat, nota botosaneanul.ro.

Zmău mergea spre Botoşani, însă la intrarea în oraş, a fost surprins de aparatul radar circulând cu 85 km la oră şi un agent l-a tras pe dreapta.

„Eu mă grăbeam, era noaptea, m-a oprit şi mi-a cerut permisul. El s-a dus la maşină să verifice şi eu între timp am căutat certificatul de înmatriculare. Am constatat apoi că a specificat în procesul verbal că nu aveam certificatul la mine, dar eu îl aveam”, spunea Dumitru Zmău.

Şeful Poliţiei Rutiere din Botoşani nu a fost deranjat de amenda primită, ci de atitudinea poliţistului. „Ar fi trebuit să scrie în procesul verbal şi faptul că nu am purtat centura de siguranţă. Asta pentru că el mi-a zis că ar fi trebuit să merg la maşină la el, să-i prezint certificatul, dar dacă aş fi coborât din maşină, ar fi trebuit să-mi dau jos centura”, spunea amuzat Dumitru Zmău.

 

Recomandari