Un nou SCANDAL in BOR. Episcopul Slatinei ar fi întreținut relații sexuale cu Arhiepiscopul Buzăului la Muntele Athos

0 29

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă. Episcopul Slatinei şi Romanaţilor, Sebastian Paşcanu, este acuzat de un fost preot din Olt că a întreţinut relaţii sexuale cu Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei. Relaţia dintre cei doi s-ar fi consumat chiar la muntele Athos.

Un fost preot din Olt, Constantin Corceagu, a declarat ca Episcopul Sebastian avea un comportament aparte cu anumiti preoti. Aşa ca ii cere sa faca testul de castitate daca se simte curat.

Episcopul Slatinei ar fi întreținut relații sexuale cu Arhiepiscopul Buzăului pe Muntele Athos

“Are trasaturile respective spre barbati aiai asa. Nu cred nimic pana nu se face proba medico legala. Cereti un test? Absolut la toti, proba medico legala, sa se vada daca li s a pastrat castitatea si pe fata si pe spate”.

Fostul preot susţine că episcopul Sebastian i-ar fi inscenat in urma cu multi ani faptul ca este homosexual. Constantin Corceagu sustine ca in fata lui Dumnezeu este nevinovat, dar nu a putut dovedi acest lucru si in fata lumii si de rusine a fost nevoit sa se pensioneze pe caz de boala.

Episcopul Sebastian Pascu nu vrut sa comenteze acuzatiile care i se aduc.

Numele lui a fost tarat de-a lungul timpului in numeroase scandaluri. In urma cu 6 ani un preot s-a sinucis pentru că ar fi fost fost data afara abuziv de episcop.

“Faptul ca l-a dat afara l-a afectat atat de mult incat sa se sincuda? Era de 4 luni afara. 4-5 luni. Mergea pe jos de la Calinesti. De aia m-am dat si eu peste cap. Cum era sa bea?”

Enoriaşii susţin că 30 de maicute ar fi fugit de la manastirea Brâncoveni în speranta ca vor scapa de sub teroarea episcopului.

Alti crestini sunt însă de partea episcopului.

„Dracul urmareste sa distruga ortodoxia pe planeta, ca problema nu e de la inceput. Toata pbroblema e rautatea care e e impotriva ortodoximii.”

În ultima perioadă au apărut mai multe scandaluri sexuale care au erodat încrederea în Biserica Ortodoxă Română. Printre acestea, cel al preotului cântăreţ Cristian Pomohaci, sau al episcopul huşilor Constantin Bârlădeanu.

Recomandari