Un motociclist a murit în București, în urma unui accident rutier. Vina îi aparține șoferului mașinii

Un motociclist a murit miercuri, în București, în urma coliziunii motorului cu un autoturism, iar oamenii legii au stabilit că vina aparține șoferului mașinii.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Un motociclist a murit în București din cauza șoferului unei mașini

În urma unui accident în care au fost implicate o mașină și o motocicletă, în București, un motociclist a murit, miercuri, iar pasagera sa a fost rănită, polițiștii stabilind că vina aparține șoferului mașinii, potrivit site-ului Observator.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ, vinovat de accidentul din Capitală se face șoferul autoturismului, care nu i-a acordat prioritate motociclistului la intersecția cu Șoseaua Oltenitei.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

În plus, oamenii legii spun că motociclistul, în vârstă de 32 de ani, nu circula cu viteză, însă se pare că nu a fost văzut de șoferul mașinii, care avea obligația de a acorda prioritate motorului.

Cu toate acestea, impactul a fost unul major, ce a dus la rănirea deosebit de gravă a conducătorului motocicletei, care a fost dus de urgență la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

ADVERTISEMENT

Cauza decesului motociclistului

Surse medicale, citate de Observator, spun că decesul bărbatului ar fi intervenit în urma unei rupturi a ficatului.

Reprezentanții IPJ au transmis ulterior și un comunicat, în care au prezentat cum a avut loc accidentul, în urma căruia motociclistul de 32 de ani a decedat.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

“La data de 27.05.2020, în jurul orelor 10:45, conducătorul unui a utovehicul în vârstă de 33 ani care se deplasa pe str. Păduroiu dinspre str. Băltița, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Șos. Oltenitei nu a respectat semnificatia indicatorului,,Cedează trecerea,, si a intrat in coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat în vârstă de 32 ani.

Din accident a rezultat rănirea gravă a motociclistului și rănirea usoară a unei femei în vârstă de 30 ani care se afla pasager pe moto, aceștia fiind transportați la spitalul Bagdasar Arseni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0″, au transmis, miercuri, reprezentanții IPJ.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More