Un MIZERABIL de la PSD a fost adus cu elicopterul SMURD la Bucuresti pentru o durere de burta si cap. A vorbit urat cu medicii de la Suceava

Senatorul PSD Virginel Iordache a ajuns acum cateva zile la spital pentru ca se simtea rau. Medicii de la Spitalul Judetean Suceava l-au asigurat pe senator ca nu este nimic grav, dar Virginel Iordache nu a fost convins si a insistat sa fie transferat la Bucuresti cu elicopterul SMURD.

Obiectiv de Suceava sustine ca senatorul nu numai ca nu a avut incredere in diagnosticul medicilor de la Suceava, ci le-ar fi vorbit si urat.

Astfel, senatorul a ajuns de la sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava la Institutul „Matei Bals” din Bucuresti cu diagnosticul de enterovirus.

La Bucuresti, medicii i-au spus acelasi lucru: un virus aerogen, care da dureri de cap, ameteala si diaree, insa boala avea o forma usoara, deloc periculoasa.

In urma aparitiei articolului in presa, Raed Arafat a contactat redactia Obiectiv de Suceava pentru a explica ca nu el a autorizat deplasarea elicopterului SMURD la Suceava pentru transferul la Bucuresti al pacientului Virginel Iordache.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More