Un medic cunoscut care profesa la Spitalul Municipal Timişoara s-a împușcat în cap

Tragedia s-a petrecut in locuinta acestuia de pe strada Brediceanu, in zona centrala a orasului, nu departe de Piata 700.
Medicul Voicu Voiculescu, specialist in chirurgie toracica, a folosit un pistol cu glont, de fabricatie ceheasca, pentru a-si curma viata, miercuri, in jurul orei 19.00.


Medicul în vârstă de 61 de ani profesa la Spitalul Municipal Timişoara și s-a sinucis miercuri seara cu o armă pe care o deţinea legal.
„Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs tragedia”, a relatat Agerpres.
Conform presei locale, este vorba despre Voicu Voiculescu specialist în chirurgie toracica.


„Tragedia s-a petrecut în locuința acestuia de pe strada Brediceanu, în zona centrală a orașului, nu departe de Piata 700. Medicul Voicu Voiculescu a folosit un pistol cu glonț, de fabricație ceheasca. El era instructor de tir în timpul liber și de aceea avea în casă arma. Trupul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști pentru autopsie. Polițiștii, alertați de soția care l-a găsit prăbușit în casă, fără suflare, au început cercetările pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea. Doctorul ar fi lăsat un bilet de adio în care își explică gestul extrem”, relatează opiniatimisoarei.ro

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More