Un MARTOR in cazul Condrea. Varianta CRIMEI apare ca plauzibila: „O alta masina urmarea Opelul”

0 30

Un martor intervievat de EVZ sustine ca, cu putin timp inainte de accidentul lui Dan Condrea, a vazut o alta masina care o urmarea pe cea a patronului Hexi Pharma, fiind foarte aproape de aceasta.

EVZ sustine ca martorul ar fi declarat ca masina lui Condrea era „sicanat”. „O alta masina urmarea Opelul care a intrat in copac. Am observat o masina de culoare gri-sobolan care era lipita de bara lui”, a declarat soferul intevievat de reporterul EVZ. Articolul este semnat chiar de catre redactorul-sef al ziarului, Simona Ionescu.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi murit duminica seara, intr-un accident rutier petrecut in judetul Ilfov. Masina sa a intrat intr-un copac, impactul fiind atat de violent, incat barbatul a murit pe loc. Echipele de salvatori ajunse la fata locului au gasit o victima desfigurata.

Procurorul General, Augustin Lazar, a declarat ca patronul Hexi Pharma ar fi urmat sa fie audiat luni in dosarul privind dezinfectantii diluati si ca „s-ar fi intamplat mai multe lucruri”, informatii pe care Dan Condrea le-ar fi stiut.

Recomandari