Un deputat PSD contestă sloganul „Noaptea, ca hoții”: „Dacă era vara era lumină la ora aia”

0 42

Deputatul PSD Sorin Bota a contestat sloganul „Noaptea, ca hoții” strigat în Piața Victoriei după ce Guvernul Grindeanu a adoptat ordonanța privind modificarea codurilor penale. Bota a declarat la Realitatea TV că totul s-a întâmplat de fapt ziua, mai târziu.

Deputatul Sorin Bota nu este de acord cu sloganul „Noaptea, ca hoții”, care a devenit emblematic după mișcarea guvernului Grindeanu, care a adoptat seara târziu ordonanța privind modificarea codurilor penale.

„S-a explicat și cred că toți românii au înțeles. Guvernul a recunoscut că a avut o comunicare defectuoasă pe tot ce au însemnat acele două acte normative. S-a repliat”, a spus Bota.

Deputatul a insistat că ordonanța nu a fost adoptată „noaptea, ca hoții”.

„A început ședința târziu și s-a terminat târziu. Dacă eram vara, dacă eram după 1 mai era ziua încă la ora respectivă, așa că nu e noaptea ca hoții”, a spus Bota.

„Vă spun doar că a fost în cursul zilei, mai târziu, s-a întunecat..”, a insistat deputatul, care a susținut că programul zilei ar fi fost întârziat deliberat de la Cotroceni după ședința CSAT.

Recomandari