Un cuplu de TURISTI finlandezi a călătorit în România. Întâlnirea cu polițiștii români a avut un final NEAȘTEPTAT și a făcut deja înconjurul lumii-VIDEO

0 31

Un cuplu finlandez pasionat de vlogging şi călătorii cu rulota a prezentat, într-un videoblog, experienţa trăită în România şi, mai ales, întâlnirea cu un echipaj de poliţie din judeţul Vâlcea, care a avut un final neaşteptat pentru cei doi turişti.

Joni şi Sara şi-au campat rulota la marginea comunei Racoviţa, din judeţul Vâlcea. După puţin timp, ei s-au trezit cu un echipaj de poliţie, care le-a solicitat actele de identitate. Poliţiştii le-au cerut să-i urmeze, iar turiştii finlandezi s-au conformat. Mare a fost surpriza acestora când echipajul de poliţie i-a dus într-un loc împrejmuit, dotat cu un foişor rustic. Unul dintre poliţişti le-a spus turiştilor că locul este al soţiei sale şi că pot să stea cât doresc fără să plătească nimic. Poliţiştii le-au adus turiştilor şi o baterie.

Mai mult decât atât, poliţistul s-a întors pentru a le aduce celor doi finlandezi o baterie pentru a ilumina foişorul. Turiştii nu se aşteptau ca poliţiştii să fie atât de ospitalieri şi le-a lăsat poliţiştilor o scrisoare în care le-au transmis mulţumiri. Jurnaliştii de la Vocea Vâlcii au reuşit să dea de urma poliţiştilor. Este vorba de agentul şef principal de poliţie Ion Stroescu şi agentul de poliţie Cosmin Fieraru.

Citeste mai mult: adevarul.ro

Recomandari