Un cuplu de români a fugit în Asia ca să scape de PSD. Ce i-a revoltat pe tineri

0 25

Raluca și Alex sunt doi tineri care în urmă cu un an, sătui de scandalurile politice din România, au decis să își ia rămas bun de la țara natală și să pornească într-o călătorie transcontinentală.

Tinerii și-au lăsat în urmă famili și joburile de la Digi24, dar și apartamentul din Pantelimon pentru un trăi liniștit într-o colibă din Vietnam.

Potrivit interviului acordat de cei doi pentru vice.com, unul dintre motivele principale pentru care au decis să plece din țară este guvernarea  PSD:

” Momentul în care ne-am apucat de călătorit pe bune a fost în septembrie 2016. Ne săturasem. De România, de PSD, de rutina de la serviciu (deși amândoi aveam joburi bune). Am profitat și de o conjunctură financiară favorabilă, ne-am documentat temeinic despre tot ce aveam nevoie să știm, am cumpărat două sacoșe cu medicamente, am rezolvat ce mai era de rezolvat pe acasă, ne-am pupat părinții și duși am fost. Destinația: Vietnam. Știam că stăm trei luni acolo, din care două le aveam planificate într-un orășel din nordul izolat al țării, dar mai departe nu prea aveam niciun plan. ”

Întreg interviul poate fi citit aici.

Recomandari