Un celebru psihiatru șterge pe jos cu Liviu Dragnea! Analiza care-l pune la zid

0 90

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 21 iunie la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare. Deși codul de etică și conduită al membrilor PSD îi impune o demisie de urgență, acesta a anunțat că va continua să fie președintele Camerei Deputaților și al PSD. Astfel România își mai trece în palmares o bilă neagră în ochii europenilor care ne-au branduit deja ca cei mai mari hoți din UE.

În acest context, celebrul psihiatru Gabriel Diaconu face o analiză foarte interesantă despre Liviu Dragnea în acest moment. Iată ce a scris acesta pe pagina lui de facebook.

„Atâtea greșeli, domnule Dragnea, atâtea greșeli…

Sunteți deja în ziua de ieri. Am să vă explic, în trei pași ușori:

1. Sunteți slab. Un om puternic n-are nevoie de validare externă, de bodyguarzi, de aplauzele sicofanților, n-are nevoie de medalii gen ”garantul politic al programului de guvernare”, de congrese cu autocarul, de steaguri, propagandă, ”vreți să mai fiu președintele vostru” etc. E ca nevasta nesigură de căsnicie care-și tot întreabă bărbatul dacă o iubește și el zice ”da”. Și știm c-o înșeală. Frica vă trădează. Azi vă pupă. Mâine vă mănâncă de viu.

2. Sunteți urât. Până acum erați doar o întruchipare a României relativ pitorească unde călătorim în scop recreațional. Mai o roșie, un cartof, niște pepeni de la marginea drumului. România abundă în mustăcioși. Prezumția e că eram doar furați la cântar. Dar aveați un loc. Românii nu v-au iubit niciodată. Dar acum vă urăsc. Și nouă ne place să urâm. Urâm pasional, visceral, urâm cu sete. Urâm cu flegmă, cu spută, cu aer în plămâni. Și-acum sunteți așteptat la cotitură. Ce statul paralel? Stați să vedeți cum e statul capră.

3. Sunteți pe toate gardurile, rămas fără opțiuni. Hai să vedem, care e fantezia? Fantezia e că băgați tractorul în gard, modificați legile, vă curățați cazierul, mai pompați niște bani prin lazaretele de județ, mai un leuț la salariu și la pensie și gata, țup, mâine sunteți președinte? Oglindă, oglinjoară, cine e cel mai fără bască din țară? Problema, domnule Dragnea, e că n-aveți bască.

Aici e problema pe care o aveți, domnule Dragnea.

N-aveți bască. Atâtea greșeli…

#medicinromania #ajunge”

Recomandari