Un bărbat şi-a bătut mecanicul cu toba de eşapament, nemulţumit de modul în care piesa a fost fixată

0 67

Un bărbat din localitatea bistriţeană Beclean şi-a bătut mecanicul cu toba de eşapament, nemulţumit de modul în care piesa ar fi fost fixată. Mecanicul a fost lovit peste mâini şi peste coaste, titreaza adevarul.ro

Incidentul s-a produs vineri, 28 octombrie, în jurul orei 18.40, la un service auto din oraşul Beclean. Un bărbat de 62 de ani din Beclean şi-a dus maşina în service pentru a i se fixa toba de eşapament.

Constatând că piesa nu a fost fixată corespunzător, bărbatul şi-a ieşit din minţi, a luat toba de eşapament şi a început să-l lovească pe mecanicul auto. Victima, un bărbat de 59 de ani tot din Beclean, a fost lovit cu toba de eşapament şi cu pumnii în zona mâinilor şi a coastelor.

Şeful service-ului auto nu a stat pe gânduri şi a anunţat incidentul la 112, iar în scurt timp au apărut jandarmii din Beclean, care l-au calmat pe clientul nemulţumit.

„Jandarmii din cadrul Plutonului Beclean au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe, pe numele unui bărbat de 62 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri unui mecanic auto, pe motiv că nu i-a executat toate reparaţiile cuvenite la propriul autoturism. Documentele au fost depuse la Poliţie pentru continuarea cercetărilor”, precizează Georgeta Căşvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Recomandari