Un bărbat mort și-a făcut rudele să râdă în hohote la propria înmormântare

Un bărbat mort și-a făcut rudele să râdă în hohote la propria înmormântare. Cazul a devenit cunoscut în urma unei postări de pe rețeaua socială Reddit, iar internauții au împărtășit alte astfel de cazuri, căci nu e prima oară când cineva învie chiar când urmează să fie băgat în groapă.

Un bărbat s-a trezit la propria înmormântare

Bărbatul care urma să fie îngropat a început să țipe cerând să fie scos din sicriu, iar unul dintre participanții de la momentul trist a înregistrat momentul. Din înregistrarea audio reiese că mortul nu era mort. Acesta a cerut să fie scos din sicriu, spunând că e închis într-un spațiu întunecat, după ce a auzit cum preoții îi cântă prohodul.

A ciocănit de mai multe ori în sicriu, iar oamenii care erau cu fețele pline de lacrimi de la atâta plâns au început să râdă când și-au dat seama ce se întâmplă, de fapt. Mortul a strigat de mai multe ori întrebând unde se află, însă cei prezenți la înmormântare nu l-au auzit de la bun început, căci își plângeau durerea în hohote de plâns. De la hohotele de plâns la cele de râs a durat puțin, scrie 7news.com.au.

mort înmormântare
Povestea relatată a fost publicată prima oară pe rețeaua Reddit. Sursa foto: Reddit

Mortul vorbește: „Scoateți-mă de aici!”

„Alo? Alo? Scoateți-mă de aici! Unde naiba sunt? Scoateți-mă din locul ăsta al dracului de întunecat!”, țipa persoana pe care apropiații tocmai se pregăteau să o bage în groapă. Această poveste s-a viralizat pe rețeaua Reddit, unde oamenii au început să povestească despre experiențe similare.

Unul dintre internauți a scris că bunicul său s-a trezit la propria înmormântare, iar mama lui știa adevărul, și anume că nu era mort. Practic, potrivit relatărilor acelui utilizator Reddit, a fost vorba despre o farsă. În cazul de mai sus, însă, nu a fost nicio farsă. Persoana declarată decedată de către medici a început să prezinte semne vitale tocmai înainte să fie băgat sub pământ.

Articolul Un bărbat mort și-a făcut rudele să râdă în hohote la propria înmormântare apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More