Un bărbat i-a dat foc iubitei sale. Martorii sunt în stare de ȘOC. Victima este în stare GRAVĂ la spital. Ce au descoperit medicii

0 46

Tânărul de 21 de ani din Săcele, judeţul Braşov, acuzat că şi-a stropit iubita însărcinată cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc, în urma unui conflict, a fost reţinut. El va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de tentativă de omor.

Potrivit Poliţiei Braşov, tânărul de 21 de ani din Săcele care a avut un conflict cu iubita sa de 17 ani pe care a stropit-o cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc a fost reţinut pentru 24 de ore.

El va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare pentru tentativă de omor.

În cursul zilei de marţi, tânărul a avut un conflict cu iubita sa, alimentat de gelozie. El i-a dat foc, iar rudele fetei au intervenit pentru a o salva.

Tânăra este însărcinată şi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, care a trimis la locul incidentului un echipaj SMURD de terapie intensivă cu medic, are arsuri pe mâini, torace şi faţă, ea fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Filmul nenorocirii din Săcele

„În jurul orei 11.00, un bărbat de 21 ani, din Săcele, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unui conflict alimentat de gelozie, cu concubina sa în vârstă de 17 ani, ar fi stropit-o pe aceasta cu o substanță inflamabilă și i-ar fi dat foc. Rudele fetei au intervenit pentru stingerea focului și victima a fost transportată la spital, pentru îngrijir”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

Dat fiind faptul că victima este minoră, dosarul va fi declinat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, la cel de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie.

„Verificările sunt în derulare pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs fapta”, au mai explicat reprezentanții IJP Brașov, pentru presa locală.

Recomandari