Un barbat a otravit mancarea pentru copii dintr-un magazin

0 37

Barbatul care a contaminat mancarea pentru adulti si copii dintr-un magazin a fost condamnat la 12 ani si jumatate de inchisoare, pentru tentativa de omor

Barbatul de 54 de ani a recunoscut ca a plasat otrava in alimentele din supermarketurile din sudul orasului Friedrichshafen, din Germania. Mai apoi a santajat comerciantii, oferind informatii cu privire la alimentele contaminate.

Conform procurorilor, mancarea otravita continea etilenglicol, fiind un lichid toxic, inodor, suficient pentru a ucide un copil. Urme de otrava au fost gasite in mai multe produse si in canitati foarte mari, suficient pentru a putea condamna faptasul, avand cinci acuzatii de crima cu premeditare.

Substanta inodora, folosita pentru contaminare, care este un ingredient folosit in antigel, areun gust dulce, stiindu-se ca atrage copiii si animalele.

Barbatul de 54 de ani a recunoscut ca a plasat otrava in alimentele din supermarketurile din sudul orasului Friedrichshafen, din Germania. Mai apoi a santajat comerciantii, oferind informatii cu privire la alimentele contaminate.  Conform procurorilor, mancarea otravita continea etilenglicol, fiind un lichid toxic, inodor, suficient pentru a ucide un copil. Urme de otrava au fost gasite in mai multe produse si in canitati foarte mari, suficient pentru a putea condamna faptasul, avand cinci acuzatii de crima cu premeditare.  Substanta inodora, folosita pentru contaminare, care este un ingredient folosit in antigel, areun gust dulce, stiindu-se ca atrage copiii si animalele.  Dupa ce a aparut in fata judecatorilor, barbatul a recunoscut ca a trimis mail-uri de amenintare, avertizand ca mancarea va fi otravita in toata Europa, daca nu primeste cel putin 12 milioane de euro.  Barbatul a mai recunoscut ca are tulburari de pesonalitate si ca a consumat alcool si calmante in momentul in care a savarsit fapta. Insa aceasta confesiune nu l-a ajutat, fiind respinsa in instanta, dupa ce un psihiatru a spus ca este perfect sanatos pentru a fi tras la raspundere pentru crimele sale.

Dupa ce a aparut in fata judecatorilor, barbatul a recunoscut ca a trimis mail-uri de amenintare, avertizand ca mancarea va fi otravita in toata Europa, daca nu primeste cel putin 12 milioane de euro.

Barbatul a mai recunoscut ca are tulburari de pesonalitate si ca a consumat alcool si calmante in momentul in care a savarsit fapta. Insa aceasta confesiune nu l-a ajutat, fiind respinsa in instanta, dupa ce un psihiatru a spus ca este perfect sanatos pentru a fi tras la raspundere pentru crimele sale.

Recomandari