Un băiețel de 5 ani a murit în brațele lui Moș Crăciun. Care a fost ultima dorință a lui

0 46

Un băiețel de doar 5 ani era înternat în spital, în ultima fază de cancer. Singura lui dorință a fost să îl vadă pe Moș Crăciun.
Părinții și asistentele din spital au vrut să îi îndeplinească ultima dorință, așa că l-au chemat pe Moș Crăciun în spital.

Eric Schmitt-Matzen, care se preface în Moș Crăciun în fiecare an, a primit un telefon de la o asistena să vina de urgenta la spital să îl vadă. Moșul este foarte renumit în Tennessee, având peste 80 de evenimente în fiecare an în preajma sărbătorilor.

Într-un interviu acordat publicatiei USA Today, Eric Schmitt-Matzen a povestit cât de emotionanță a fost întâlnirea cu băiețelul bolnav de cancer. Moșul a ajuns la spitalul din Tennessee în 15 minute, iar mama copilului l-a așteptat cu un cadou, o jucarie, pe care să i-o dea.

Eric Schmitt-Matzen: “Am gândit situația și am spus familiei că dacă nu poate rezista, aș vrea să iasă din cameră pentru că în cazul în care izbucneau în plâns, nu mă puteam abține să nu plâng și nu îmi duceam la bun sfârșit treaba”, a spus Moșul.

Părinții și rudele copilului au urmărit întâlnirea de la o fereastră.

“Când am intrat stătea întins, era atat de slăbit încât părea că o să adoarmă imediat. M-am așezat pe patul lui și l-am intrebat: ‘Ce am auzit despre tine? Că îți va fi dor de Crăciun? Nu are cum să îți fie dor de Crăciun! Și știi de ce? Pentru că ești renul meu nr. 1”, a spus Moșul.

“Sunt?”, a întrebat copilul.

Moșul i-a confirmat din cap, apoi i-a dat cadoul. “Era atât de slabit incat nu putea să rupă hârtia de împachetat. Când a vazut ce a primit, a zâmbit larg si s-a lasat pe spate”. Apoi, baiatul i-a pus o intrebare lui Mos Crăciun.

“Ei spun ca eu o sa mor. Cum pot sa imi dau seama cand ajung unde trebuie sa ajung”, a intrebat el.

“Cand ajungi acolo, sa le spui ca tu esti renul Nr. 1 al lui Mos Craciun si te vor lasa sa intri”, i-a spus Mosul baiatului.

“Mă vor lasa?”, a intrebat el. “Cu siguranta”, i-a spus Mosul.

In acel moment, copilul s-a ridicat sa il imbratiseze pe Mos Craciun si a mai avut o singura intrebare: “Mosule, poti sa ma ajuti?”.

“Astea au fost ultimele lui cuvinte. L-am îmbrățișat și înainte sa apuc sa zic ceva, a murit. Am murit chiar în acel moment. Părintii au intrat in camera. I-am dat mamei baiatul inapoi si am iesit cat am putut de repede din camera”, a povestit Eric.

Eric Schmitt-Matzen a declarat că aceasta a fost cel mai trist moment posibil din toată “cariera”lui de Moș Crăciun.

Recomandari