Un asistent medical dintr-un spital COVID a încercat să violeze o colegă. Agresorul a fost arestat

Un asistent medical dintr-un spital COVID este acuzat că a încercat să violeze o colegă chiar în timpul programului de lucru.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Un asistent medical dintr-un spital COVID a încercat să violeze o colegă

Conform Mediafax, agresorul este asistent medical la Spitalul Orăşenesc Horezu, din județul Vâcea, și ar fi a încercat să violeze o colegă de serviciu, chiar în incinta unității medicale.

Spitalul din Horezu este suport COVID, însă nu are niciun pacient. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și urmează să fie cercetat pentru tentativă de viol.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Agresorul și victima lucrează la Compartimentul de Sterilizare a instrumentarului medical, iar incidentul s-ar fi petrecut la schimbul de tură. Bărbatul este chiar reprezentantul Ordinului Asistenţilor Medicali în cadrul spitalului, adică al instituţiei care le dă asistenţilor medicali certificatele de liberă practică.

”Ei lucrează la Compartimentul Sterilizare, iar acolo nu au acces nici pacienţi, nici alte persoane”

Potrivit procurorilor, timp de două ore, în intervalul orar 11:00 – 13:00, bărbatul ar fi forţat-o pe colega sa, o asistentă medicală angajată pe perioadă determinată, să întreţină relaţii sexuale cu el.

ADVERTISEMENT

”În data de 18.05.2020, în timp ce se afla în incinta Spitalului Orăşenesc Horezu, unde este angajat în funcţia de asistent medical, inculpatul Anghel Daniel a încercat prin constrângere fizică să întreţină un raport sexual normal, cu numita B.A.F., angajată pe perioadă determinată în funcţia de asistent medical, în cadrul aceleiaşi instituţii”, anunţă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Managerul spitalului, Constantin Popescu, a declarat că a aflat de această situaţie abia în data de 26 mai, atunci când asistenta a depus o sesizare în care spune că a fost hărţuită sexual.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

”Nu am alte detalii. Am deschis o anchetă internă. Ei lucrează la Compartimentul Sterilizare, iar acolo nu au acces nici pacienţi, nici alte persoane”, a spus Constantin Popescu.

Corneliu Onilă, fostul episcop al Hușilor, a fost pus sub urmărire penală și trimis în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea unui viol în formă continuată și o agresiune sexuală în formă continuată.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More