Un agent de pază a decedat, după ce a căzut în puţul liftului unui bloc aflat în construcţie

Un bărbat ce lucra ca agent de pază pe un șantier din comuna Baciu din Cluj a decedat, marți, după ce a căzut în puțul liftului unui bloc aflat în construcție.

Bărbat din Cluj, mort după ce a căzut prin puțul liftului unui bloc în construcție

Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, și-a pierdut viața după ce a căzut în gol prin puțul liftului unui bloc în construcție de pe șantierul unde era angajat.

Trupul bărbatului din județul Cluj a fost transportat la IML pentru a i se efectua necropsia, potrivit Mediafax.

„Un apel de urgenţă a anunţat că un bărbat este căzut, marţi, într-un puţ de lift al unui imobil în construcţie aflat pe str. Stelelor din comuna Baciu. Din păcate, bărbatul, căzut în puţul liftului cu o adâncime de circa 2 m, prezenta semne de rigiditate cadaverică, fără posibilitatea de a începe manevre de resuscitare.

Corpul bărbatului a fost scos şi a fost predat IML Cluj în vederea efectuării necropsiei”, au anunțat reprezentanţii ISU Cluj.

Anchetă în cazul bărbatului mort pe șantier

Oamenii legii din județul Cluj au demarat o anchetă în cazul bărbatului decedat pentru a se stabili cum a ajuns acesta în puțul liftului și ce i-a provocat mai exact decesul.

Primele informații arată că bărbatul de 73 de ani era angajat ca agent de pază pe șantierul unde era construit blocul respectiv.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More