Ultimul mesaj postat de Cristina Ţopescu pe Facebook :”Înca un motiv sa-l iubesc pe omul ăsta…”

Cristina Țopescu a murit, transmite Realtatea Plus. Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, fără urme de violență pe corp, conform primelor informații.

Cristina Țopescu a postat ultimul ei mesaj pe pagina de Facebook în 2 decembrie, la o zi după Crăciun și îl menționează pe Papa Francisc:

„Înca un motiv sa-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat❤❤❤”

Inca un motiv sa-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat❤❤❤

Publicată de Cristina Topescu pe Joi, 26 decembrie 2019

O alta fotografie recentă pe care jurnalista a postat-o pe rețelele de socializare înainte de a muri a fost pe 18 decembrie 2019, la ora 01.46. “Cu doi oameni dragi mie și vouă, prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu? Am făcut poza asta după emisiunea de aseară, o postez azi, mai pe seară, s-o vedeți”, a scris Cristina Țopescu în dreptul imaginii.

foto: Facebook Cristina Țopescu

Cristina Țopescu, fosta jurnalistă și prezentatoare TV a fost găsită moartă în casă, informează Realitatea Plus.

Cristina Țopescu avea 59 de ani și se pare că dispăruse de aproximativ trei săptămâni. Apropiații jurnalistei au spus că nu au mai văzut-o de dinainte de Crăciun. O vecină a fost cea care a cerut ajutor, printr-un apel la 112.

Cristina Țopescu a murit. Poliția a oferit primele detalii despre descoperirea trupului fără viață al jurnalistei. Duminică, la ora 22.00, Inspectoratul județului Ilfov a fost sesizat de o vecină a Cristinei Țopescu. Polițiștii din Otopeni au intrat în casă și au găsit-o decedată, urmează să se facă o expertiză medicală, transmite Realitatea Plus.Herbstmesse (Autumn Fair) in Basel [2019]

Cristina Țopescu era și consilier la Ministerul Sănătății. Nici colegii ei nu mai știau nimic de ea, dar s-au gândit că se află într-o excursie în străinătate.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More