The news is by your side.

Ultima oră: Soția lui Ion Iliescu a confirmat informația tristă. Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul președinte al României

0 0

Fostul președinte al României a ajuns la spital, însoțit de soția sa, după ce starea lui de sănătate s-a agravat.

Soția lui Ion Iliescu a afirmat că medicii i-au schimbat tratamentul și i-au recomandat să nu iasă din casă. Tocmai de aceea Ion Iliescu a fost marele absent de la Parada de 1 Decembrie, dar și de la funeraliile Regelui Mihai. Nina Iliescu a fost cea care a transmis public că fostul președinte a suferit o entorsă și nu se poate încălța.

Se pare că fostul lider politic a ajuns la spital cu un picior umflat, iar medicii l-au îngrijit de urgență. Soția acestuia a precizat că Iliescu are nevoie de odihnă, așa cum i-au recomandat medicii care i-au schimbat și tratamentul.

Chiar dacă Ion Iliescu iese de obicei de cel puțin trei ori pe săptămână din casă, evită să se mai afișeze public din cauza problemelor și durerilor la nivelul picioarelor. Fostul președinte și-a făcut analizele anuale, iar medicii l-au anunțat că starea lui generală de sănătate este bună și că nu are de ce să se îngrijoreze. În 2007 el a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, realizată la Paris.

În urmă cu două zile a circulat o știre falsă care anunța moartea fostului președinte, din păcate aceasta a devenit virală pe Facebook.

Surse: dcnews.ro, spynews.ro