Ultima oră! S-a dat ordin! Armata sună mobilizarea! Cei chemaţi trebuie să se prezinte la unităţi din 24 septembrie: Vezi dacă te afli printre ei:

0 26

Rezervistii aflati in planurile de mobilizare vor fi chemati la unitatile militare intre 24 si 27 septembrie, pentru activitati de pregatire si pentru actualizarea datelor de evidenta militara, conform Prefecturii Capitalei.

Ministerul Apararii Nationale, in colaborare cu MAI si Prefectura Capitalei si administratia publica locala vor organiza un exercitiu de mobilizare privind verificarea stadiului pregatirii propulatiei pentru aparare, in conformitate cu prevederile planului aprobat de catre Consiliul Suprem de Aparare a tarii, anunţă Kanal D.

Prefectura Capitalei a precizat ca rezervistii vor fi chemati la unitatile militare pentru desfasurarea mai multor activitati specifice de pregatire.

Copiii dintr-un sat din provincia Kandahar au primit rechizite din partea militarilor români aflaţi în misiune în Afganistan, informează agerpres.ro.

levii din localitatea Sazik Kalay au primit de la militarii din Batalionul 280 Infanterie Protecţie a Forţei „Brave Hearts” cărţi şi creioane de colorat, caiete şi pixuri.

Acţiunea umanitară a avut loc în timpul unei misiuni de patrulare pe care militarii români au executat-o marţi după amiază în sud-estul provinciei Kandahar.

Şcoala din Sazik Kalay, care a fost construită în baza unui proiect cu finanţare americană, a fost transformată în post local de poliţie. Autorităţile locale au decis să menţină funcţională o singură sală de curs, în care învaţă aproximativ 30 de elevi.

Clădirea, care este asigurată cu pază militarizată, nu dispune de utilităţi, iar geamurile sălii de curs sunt acoperite cu paie.

Recomandari