ULTIMA ORĂ Dorinel Umbrărescu va construi și drumul expres Brăila-Galați, după ce a câștigat contractul de 371 de milioane de lei de la CNAIR

0 9

Asocierea de firme SC SA&PE Construct SRL – Spedition UMB – Tehnostrade SRL, controlată de cel mai mare drumar al României, Dorinel Umbrărescu, a fost desemnată de CNAIR câştigătoarea contractului de proiectare şi execuţie a drumului expres Brăila-Galaţi, cu o ofertă de 371.416.131 de lei fără TVA, transmite Viața Liberă.
Tot firmele controlate de Umbrărescu vor construi şi marea centură ocolitoare a Galaţiului.
„Obiectul contractului îl reprezintă construirea a 11,088 km de drum expres la două benzi pe fiecare sens de circulație și conține execuția a trei poduri, un pasaj și două viaducte”, precizează CNAIR.
În ceea ce priveşte durata, sunt prevăzute zece luni pentru proiectare şi 24 de luni pentru execuţia lucrărilor, a căror garanţie este de 120 de luni.
Firmele lui Dorinel Umbrărescu au mai câștigat anul acesta o serie de contracte importante pentru infrastructura rutieră: o porțiune din Autostrada Transilvania și un tronson din Drumul Expres Craiova – Pitești, dar și construirea a 4,5 kilometri din Autostrada de Centură a Capitalei (A0).
sursa: Viața Liberă

Recomandari