Uite a dracu’ maimuță ce selfie și-a făcut!

Un bărbat din Malaezia spune că a găsit filmări și selfie-uri cu o maimuță pe telefonul său care a fost pierdut timp de o zi și pe care l-a găsit în jungla din spatele casei sale.
Imaginile – inclusiv un clip cu o maimuță care pare că încearcă să mănânce telefonul – au fost distribuite masiv pe rețelele sociale de când Zackrydz Rodzi l-a postat pe Twitter. Studentul crede acum că telefonul i-a fost furat în timp ce dormea, dar în primă fază nu a avut nicio idee despre ce s-a întâmplat. 
Zackrydz, în vârstă de 20 de ani, a declarat pentru BBC că și-a dat seama că smartphone-ul său dispăruse când s-a trezit sâmbătă dimineață. „Nu am găsit niciun semn de efracție sau de jaf. Singurul lucru la care am putut să mă gândesc este acela că la mijloc a fost un fel de vrăjitorie”, a spus studentul din Batu Pahat.

Something yang korang takkan jumpa setiap abad. Semalam pagi tido bangun bangun tengahari phone hilang. Cari cari satu rumah geledah sana sini semua takde then last last jumpa casing phone je tinggal bawah katil tapi phonenya takde. Sambung bawah. pic.twitter.com/0x54giujnY
— z (@Zackrydz) September 13, 2020
După ce și-a regăsit telefonul, primul lucru pe care l-a descoperit în el a fost clipul în care o maimuță pare că încearcă să mănânce telefonul. Maimuța poate fi văzut uitându-se în cameră, iar pe fundal se văd frunze verzi strălucitoare și se aud păsări care cântă.
De asemenea, în telefon a mai găsit o serie de fotografii cu maimuța, copaci și tufișuri.
Zackrydz a spus că telefonul său a fost pierdut până duminică după-amiază, când tatăl său a observat o maimuță în spatele casei lor. Când a sunat din nou pe telefon, i-a auzit soneria din junglă. Când s-a dus să caute, l-a găsit murdar, sub un palmier.
O rudă i-a spus atunci în glumă că poate găsește în telefon o fotografie cu hoțul, așa că prima dată a verificat galeria și a avut marea surpriză să găsească mai multe imagini cu o maimuță.
Tânărul este foarte surprins de ceea ce s-a întâmplat, pentru că în zona în care locuiește el maimuțele din apropierea zonelor urbane sunt foarte „timide” și nu a existat nici un caz de „furt” săvârșit de o primată. Acum suspectează că maimuța a intrat în casă printr-o fereastră deschisă și a ajuns și în camera lui de unde a luat telefonul.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More