I-a ucis soția și fetița! Răzbunarea bărbatului A ÎNGROZIT o țara întreagă! ”Mi-ați luat familia, mi-ați luat viața. Nu mai scăpa niciunul dintre voi.”

0 10

Un barbat din Cluj a avut o altercatie destul de urata cu un clan de interlopi cunoscuti din oras. I-a sfidat si acestia s-au decis sa ii omoare ce avea mai drag pe lume, sotia sa si pe fetita lor de doar 5 anisori. Membrii clanului le-au urmarit, apoi le-au rapit si le-au ucis intr-un mod monstruos. Barbatul a fost oripilat, pentru el familia era darul cel mai pretios pe lume.

A suferit un soc, si a intrat in depresie timp de un an. A fost tratat cu pastile, experienta traumatizandu-l. Insa, dupa ce si-a revenit, le-a jurat razbunare rromilor. Acestia erau inca in libertate, in urma mituirii judecatorului care a preluat cazul. Doar sase luni au stat dupa gratii.

Revoltat barbatul a vrut sa isi faca dreptate singur. A luat un topor si i-a macelarit pe toti, a lovit fara mila, niciunul dintre rromi nereusind sa il imobilizeze.

Barbatul a fost condamnat de Justitie, insa le-a declarat politistilor ca va merge impacat in puscarie. „Merg impacat in puscarie. Am rascumparat sangele varsat de familia mea. O sa imi iubesc fetele si dincolo de moarte”. Declaratia i-a emotionat pana si pe anchetatori.

Recomandari