In TURCIA a fost doar începutul. Vom avea RĂZBOI! Un viitor sumbru dar plauzibil

0 48

Erdogan este un individ ce nu le-a fost niciodata pe plac americanoizilor din acelasi motiv din care nu le-a fost pe plac nici Sadam Hussein, nici Muammar al-Gaddafi, nici Bashar al Assad.

Motivul nu este in niciun caz cel atât de trâmbițat prin canalele mass media aflate in proprietatea păpușarilor si anume “democrația” ci faptul ca acesti conducători, spre deosebire de alți conducători de state mult mai maleabili (a se citi tradatori de tara), nu au acceptat sa isi pună tarile la dispoziția arhitecților Noii Ordini Mondiale.

Le stau satanelor mondiale trei ghimpi in inima: China, Rusia si Turcia care pur si simplu nu isi desemnează conducători dispusi “sa isi ridice” fustița in fata dorințelor animalice ale Rockfellerilor, Rotschilzilor si maimutelor din jurul lor.

Ce prazi minunate… de ce nu ar avea si ele conducători precum Romania ?

De ce nu se lasa violate cu binișorul si obliga CIA si NATO la acțiuni violente gen Irak, Libia, Siria, Iugoslavia, Ucraina ?

Nu mai e niciun secret pentru nimeni – atunci când satanele pun ochii pe o tara, exista 3 posibilitati prin care pot pune mina pe ea:

–          ingenuncherea ei si transformarea ei intr-o colonie dupa modelul Romaniei prin coruperea si santajarea conducatorilor ei;

–          prin asasinarea conducatorilor necooperanti – vezi cazul Venezuela – Hugo Chavez si sprijinirea prin “intreventii diplomatice” a unor marionete pro americane la conducere

–          organizarea de revolutii “democratice” dupa modelul Romania, Iugoslavia, Libia, Ucraina, Siria.

Turcia reprezinta de câțiva ani un stat problema pentru păpușari.

Primul semn de nesupunere a presedintelui Erdogan a fost atunci când i-a sfidat pe americanoizi refuzând sa achiziționeze un sistem antiracheta de la ei si a apelat la chinezi. Dar el, saracul, nu a facut-o ca sa ii sfideze ci doar pentru ca sistemul chinezesc e mai bun si de 5 ori mai ieftin ! Brusc si-au dat seama americanoizii ca Erdogan e un dictator, ca nu respecta drepturile minoritatilor kurde si peste noapte a inceput o revolta a citorva sute de turcisori nervoși ca se desființează un parc din Istanbul si care au facut din asta un motiv de revolutie anti Erdogan. Spre ghinionul lor, puciul nu a reușit din cauza ca turcii nu sunt la fel de idioti ca altii. Americanoizii au înghițit gălușca si au renunțat pe moment la razboiul cu Erdogan, pe lista priorităților trecând Siria.

In plus si-au dat seama ca se mai puteau folosi un timp de Erdogan care le facea jocurile in Siria sprijinind ISIS si facindu-le jocul satanelor pentru a pune mâna pe Siria.

Erdogan a inceput chiar sa le fie simpatic americanilor dupa ce a doborât un avion rusesc si s-a pus “la cutite” cu Putin – din dictator a devenit brusc mare democrat, iar problema kurzilor a devenit una minora !

Dar… vremurile bune au ajuns la sfârșit…

Nastrusnicul Erdogan a inteles intre timp ca interesele Turciei sunt de a avea o relație buna cu Rusia pentru ca Rusia e o putere superioara Turciei, Rusia le este si le-a fost mereu vecin, un vecin cu care e preferabil sa conviețuiască in pace, iar americanoizii nu sunt decit niste gangsteri situati pe celalata parte a globului, iar implicarea lor in zona Orientului Mijlociu e doar una conjuncturala – sa dea tunul, sa jefuiasca ce e de jefuit in zona si sa se intoarca la casele lor.

Erdogan si-a dat seama ca fiind aliatul americanoizilor si dusmanul Rusiei, nu face decât sa câștige un aliat nesincer pe termen scurt, dar in același timp, un dușman puternic, periculos, vecin, pe termen foarte lung. Si pentru ca Alah i-a luminat mintea, ce face Erdogan in ultimele zile ?

Face pace cu Rusia cerându-si scuze pentru doborârea avionului rusesc si bătând palma cu rusii in problema Armenia – Azerbaidjan precum si in problema Siriei, Erdogan acceptind sa nu ii mai sustina pe ISIS si americani impotriva lui Bashar al Assad. GRAVISIM !

Imediat canalele mass media ale papusarilor au reinceput atacurile asupra lui Erdogan reamintindu-si ca e dictator, reamintindu-si de nerespecatrea drepturilor kurzilor si indemnind turcii la revolta IMPOTRIVA PREȘEDINTELUI ALES DEMOCRATIC !

Până si sluga Nr. 1 a păpușarilor in Europa, Frau Merkel, isi aduce brusc aminte de cât de rai sunt turcii si cum au facut ei un genocid împotriva armenilor in urma cu 100 de ani ! Ce nesimtita… cine si-a gasit sa vada paiul din ochii turcilor… De milioanele de evrei asasinati de catre germani nu si-a mai adus adus aminte !

Ce penibil trebuie sa se fi simtit “mamuca musulmanilor”, dar daca e ordin… “cu placere” !

Numai ca turcii nu sunt idioti !!!

Si pentru ca au fost epuizate toate caile… nu a mai ramas decit o singura solutie: ASASINATUL !

Au gasit americanoizii repede câțiva mercenari aventurieri dispuși sa dea o lovitura de stat, dar au avut ghinion – Erdogan a fost informat cu privire la mișcare si a reusit in ultima clipa sa isi scape pielea. Daca puciștii ar fi reusit sa puna mâna pe el, l-ar fi asasinat imediat si puciul ar fi reusit – azi am fi avut regim militar pro american in Turcia si o Turcie in fierbere, aflata in pragul revolutiei dupa modelul Ucraina – Libia – Siria. Probabil ca un razboi Rusia – NATO ar fi devenit inevitabil in următoarele săptămâni…

Nu sunt un iubitor de Erdogan precum Ponta si Iohannis, dar… ma bucur ca puciul a eșuat pentru ca astfel ma pot bucura de inca câteva luni de pace in Romania. Sigur ca da, e putin probabil ca războiul Rusia – NATO sa nu înceapă mai devreme sau mai târziu. Americanoizii nu sunt nebuni sa aducă sute de tancuri masate la granița cu Moldova doar asa… de antrenament. Nu de nebuni masează trupe si tehnica militara pe toată linia de est a Europei, din Lituania până in Bulgaria…

Vom avea război dragii mei.

Războiul se va desfășura ca de obicei, pe teren neutru – adică in Ucraina, Romania, Moldova, eventual Polonia. Iar romanii, ucrainenii si polonezi vor trebui sa lupte până la ultimul om pentru valorile Noii Ordini Mondiale si interesele papusarilor!

Super, nu ?

Păpușarii spera sa dea astfel trei lovituri: sa pună laba pe Rusia cu toate bogățiile ei, sa faca un purcoi de bani din creșterea exponențiala a cheltuielilor pentru înarmare si surpriza – scapa si sterilizeaza Europa de acesti “untermenschen” din estul Europei pe care vesticii i-au dispretuit intotdeauna !

Ce e de facut ? Vorba doctorului Ponta: “SCAPA CINE POATE” !

Un articol semnat Laurențiu Primo, preluat de pe site-ul meritocratia.ro. 

Recomandari