Tudose se dezlănţuie contra Guvernului: Jos labele de pe România! Urgent! Devenim dependenţi de Orban-de-Ungaria!

0 45

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a transmis joi, pe pagina sa de socializare, un mesaj dur „Guvernului psdragnea/Dăncilă”, după ce în şedinţa de guvern care a avut loc cu o zi în urmă au fost adoptate două hotărâri care alocă peste 50 mil lei în vederea închiderii a trei mine din Valea Jiului.

„Opriţi Guvernul psdragnea/Dăncilă!!!! Ieri în şedinţa de guvern au fost adoptate două hotărâri care alocă peste 50 mil lei în vederea închiderii a trei mine din Valea Jiului!!! Nu conservare. Nu retehnologizare. Închidere!!! Şi o să rămână una singură care să furnizeze cărbune pentru centrala de la Paroşeni. Atât. Pe sutele de mii de afişe şi bannere cu care PSD a împânzit ţara scrie: patrioţi în Europa… între timp au uitat să fie patrioţi în România… Închid Valea Jiului şi importăm curent din Ungaria! Patriotism, nu-i aşa?”, a declarat Tudose.

Potrivit fostului premier, 200 mil de euro este costul retehnologizării şi eficientizării Complexului Energetic Hunedoara.

„Pe parcursul a doi ani. Exact cât alocaţia bugetară pentru partide…. din care aflăm cum e cu patriotismul prin intersecţii, prin pomi şi pe stâlpi… în timp ce devenim dependenţi energetic de ‘bunul prieten’ Orban-de-Ungaria!!! Jos labele de pe România! Urgent!”, a transmis Tudose.

Recomandari