Tudose, il umileste pe Dragnea: Băi, dacă eşti aşa de bine văzut de oameni, ia-o, mă, pe Irina şi du-te la mall!

Fostul lider PSD Adrian Ţuţuianu a relatat, într-o conferinţă de presă în teritoriu, o conversaţie pe care ar fi avut-o actualul său coleg din Pro România Mihai Tudose cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, pe vremea când făceau toţi parte din acelaşi partid.

„Ca să spunem o glumă, aşa, Mihai Tudose, în stilul lui mai bolovănos, la o discuţie în partid când încă nu plecasem, i-a spus (lui Liviu Dragnea n.red.): ‘Băi, dacă eşti aşa de bine văzut de oameni, ia-o, mă, pe Irina şi du-te la mall. Că noi ne-am dus şi nu ne-a înjurat nimeni’ (…) Singura metodă prin care Liviu Dragnea poate vorbi public sunt evenimentele de partid. Mersul simplu pe stradă, prin sate şi prin oraşe sunt opţiuni excluse. Liviu Dragnea şi consultanţii lui ştiu că a ajuns la un nivel de insuportabilitate uriaşă”, a declarat Ţuţuianu.

Fostul social-democrat s-a arăta revoltat că oraşul Târgovişte a fost recent „închis” pentru ultimul mare miting PSD înainte de alegerile europarlamentare.

„Nimeni nu şi-a permis să blocheze un oraş de la ora 9.00 până la ora 15.00. (…) N-am văzut în viaţa mea atâţia poliţişti la fiecare intersecţie, sau poate am mai văzut o singură dată, când a venit Gabriel Oprea în Târgovişte şi erau pitiţi prin toate tufişurile, aşa au fost şi acum. 6-7 poliţişti la fiecare intersecţie din oraş este inacceptabil, au fost oameni care mi-au spus că au avut nevoie de două ore să ajungă dintr-o parte în alta a oraşului pentru că nu au avut acces din nicio direcţie. E inacceptabil! Aşa ceva n-am mai întâlnit, este o ruşine pentru cei care au dat aprobare în acest mod”, a precizat Ţuţuianu, care a opinat că forţele de ordine sunt subordonate politic PSD-ului.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More