Tudose, despre Dragnea: Băi, eşti nebun, ai 200.000 de oameni în stradă, eşti pe CNN şi tu nu ştii ce se întâmplă?

0 67

Fostul premier Mihai Tudose a lansat un atac dur, marţi seară, la TVR, împotriva fostului şef de partid, Liviu Dragnea.

„Încă îi mai iese cu diverşi colegi tipul ăsta de păcăleală. ‘Dom’le, mi-eşti drag, eşti bun, te ţin, împreună o să facem, împreună o să dregem‘. Minte pe toată lumea. Nu mai poate la nesfârşit să mintă pe toată lumea, unii dintre noi am început să ne prindem şi mai mult a dispărut orice speranţă că omul îşi revine. Fiindcă a avut şi momente în care a spus: ‘recunosc că am greşit, m-am lăsat înşelat, m-am păcălit, nu ştiu ce-am avut, am fost atacat energetic‘, ceva de genul ăsta, ‘de azi sunt alt om‘. Dom’le, îl ţineau două zile. Exagerez, nici două zile”, a declarat Tudose.

Fostul lider PSD, trecut acum în partidul lui Victor Ponta, a făcut referire şi la atitudinea publică a lui Dragnea când apar probleme.

„Haideţi să vă aduceţi aminte de o declaraţie celebră care spune totul despre om. Din păcate toţi am greşit că nu am ţinut cont de anumite semnale când trebuia. Ianuarie 2017, celebra OUG, lume în stradă, omul în vacanţă. Vine din vacanţă, îl luaţi dvs (presa) la întrebări: ‘Băi, ce e aici, ce s-a întâmplat?‘ ‘Nu ştiu eu, o să văd la Guvern ce s-a întâmplat‘. Băi, eşti nebun, ai 200.000 de oameni în stradă, eşti pe CNN eşti pe peste tot, tu nu ştii, habar nu ai. Tu şi cu Robinson Crusoe, aţi fost pe o insulă, habar n-ai ce se întâmplă. Deci pe principiul ăsta funcţionează lucrurile: ‘nu ştiu eu ce au făcut oamenii ăia acolo, nu eu, nu ştiu eu, eu nici nu mai vorbesc cu domnul Toader, habar nu am ce-o face, să facă treabă, nici nu îl mai întreb‘. Doamne Dumnezeule! Te închini. Şi ăla e din două în două ore la el la birou, îl cheamă. Da’ de ce-l cheamă, să-i facă masaj?”, a precizat Tudose.

Recomandari