Tudor Chirilă ŞTERGE PE JOS cu Firea | Îşi răsplăteşte votanţii cu o gaură de 15 milioane de lei. Umblă viermii prin plăgi în spitale, că deh, din pământ venim şi în pământ ne ducem

0 12

Tudor Chirilă lansează un atac dur la adresa Gabrielei Firea, după aprobarea unei noi finanţări pentru Catedralei Mântuirii Neamului în Consiliul General al PMB. Artistul, cunoscut pentru implicarea în acţiuni civice, îi reaminteşte primăriţei că în spitale colcăie viermii pe pacienţi, reluând astfel tema sloganului apărut după Colectiv: Vrem spitale, Nu Catedrale.

„Si iata ca Gabriela Firea isi rasplateste votantii cu o gaura de 15 milioane de lei la Catedrala Mantuirii Neamului (oribila si kitch-oasa denumire). Intre timp, umbla viermii prin plagi in spitale, ca deh, din pamant venim si in pamant ne ducem. Ca viermii colcaim si noi prin orasul asta sufocat de poluare, trafic, mitocanie si intoleranta”, a scris artistul, pe Facebook.

Combătut pentru poziţia pe care a adoptat-o faţă de Catedrala Mântuirii Neamului, Chirilă le răspunde criticilor săi:

„Ce legatura are credinta cu megalomania? De cand harul e direct proportional cu valoarea investitiei intr-o constructie megalomanica? Raspunsul e probabil tot la noi, la majoritatea pentru care credinta tine mai degraba de formalism decat de un fond spiritual profund”.

Recomandari