Tudor Chirilă a scris: „Cred că Liviu Dragnea și-a stricat sfintele sărbători cu vestea că a fost capturat prietenul lui, domnul Sebastian Ghiță, care mai avea și acte false”

0 32

Sebastian Ghiță, spaima celor de la PSD și a lui Traian Băsescu, omul care cunoaște PSD în fiecare detaliu, a fost arestat noaptea trecută în Serbia. O coincidență, Liviu Dragnea este plecat într-o destinație exotică în vacanța de Paște. Nu cumva Sebastian Ghiță să se supere pe el, că ar fi ordonat prindere.

Pe Facebook, Tudor Chirilă a scris: „Cred că Liviu Dragnea și-a stricat sfintele sărbători cu vestea că a fost capturat prietenul lui, domnul Sebastian Ghiță, care mai avea și acte false. Acuma nu știu care e supărarea mai mare, faptul că va trebui să felicite Poliția Română (deși pare că sârbii au rezolvat situația) sau că România TV nu va mai avea un motiv atât de solid să-i promoveze elucubrațiile.

Mai ales că domnul Dragnea pare hotărât să experminenteze pe România un proiect faraonic de fiscalizare. Mi s-a pare mai important astăzi să distribui opinia unui expert fiscal care atrage atenția asupra absurdității proiectului, chiar dacă în teorie pare bine intenționat (proiectul)”

Recomandari