Tudor Chirila a rabufnit pe Facebook! Poporul nu-si doreste o tara guvernata de hoti pentru hoti! Urmeaza un tsunami!

0 47

Tudor Chirila si-a aratat revolta dupa ultimele actiuni ale parlamentarilor privind dezincriminarea conflictului de interese.

„Articolul 69 din Constitutia Romaniei, alineatul 1: in exercitarea mandatului, deputatii si senatorii sunt in serviciul poporului.

Eu nu cred ca poporul, indiferent de gradul de manipulare la care este supus, indiferent de accesul limitat la jurnalism obiectiv, isi doreste o tara guvernata de hoti pentru hoti. Nu cred asta.

Ordonanta 13 nu a fost decat un mic val inainte de tsunami-ul pe care il pregateste Parlamentul Romaniei. si singurii care s-au opus acelui val au fost oamenii din strada. Singurii. Apoi „strada” a fost demonizata cu tot arsenalul din dotare: Soros, drogatii, multinantionalele, tradatorii de tara. S-au regrupat si au schimbat strategia. Le-ar fi convenit sa modifice codul penal prin ordonante de urgenta, dar n-a mers. Nu-i nimic, mutam strategia in Parlament ca acolo „facem ce vrea muschii nostri”, a se citi „legiferam pentru popor”.

Ieri parlamentul a intrat pe ultima suta de metri in incercarea de a modifica codul penal pentru schimbarea definitiei conflictului de interese. S-a ajuns la momemtul votului in plen unde aceste modificari vor trece votate in majoritate de PSD si PNL. De cateva luni vorbim doar despre gratierea coruptilor, dezincriminarea abuzului in serviciu, dezincriminarea conflctului de interese. Toate pentru popor, nu?

Recomandari