Tudor Chirila critica aspru USR. „Decizia de a nu-l primit pe Ciolos, o prostie. Un nou exemplu ca borfasii sunt mai capabili de unitate decat oamenii de buna credinta”

0 51

Refuzul USR de a-l primi pe Dacian Ciolos in randurile sale este o prostie, a scris Tudor Chirila, intr-o postare pe Facebook.

Faptul ca aceasta colaborare, care nu putea aduce decat beneficii, a fost ratata arata ca borfasii sunt mai capabili de unitate decat oamenii de buna credinta, mai noteaza acesta.

”USR mi se pare singurul partid decent din Parlament. Prin decent va rog sa intelegeti fara cercetati sau condamnati penal si cu vointa de a face lucruri pentru o Romanie corecta. Insa refuzul lor de a-l primi pe Dacian Ciolos in partid mi se pare o greseala enorma, o prostie. Ciolos aduce mai multa credibilitate USR-ului decat invers. Nu vad altceva decat beneficii dintr-o eventuala colaborare intre el si USR. Se pare ca aceasta colaborare a fost ratata. In cazul asta nu cred ca Ciolos ar fi trebuit privit ca un lider care „ia fata partidului”, ci ca un personaj care atrage dupa sine un public numeros si are rol unificator. Asistam, cred eu, la ratarea eternei sansa de a lucra in echipa. Un nou exemplu ca borfasii sunt mai capabili de unitate decat oamenii de buna credinta orbiti de posibila stralucire a destinelor lor individuale. Wrong! Very wrong!”, a scris Tudor Chirila, pe Facebook.

Acesta a mai avertizat ca daca Ciolos va ajunge sa faca un alt psrtid, vom asista la fragmentarea unei posibile opozitii reale in Parlament: ”Nicusor Dan are sfatuitori slabi. Sau nu e capabil de o viziune mai mare pentru propria constructie. Pentru ca daca Ciolos face un partid de la zero nu vom asista decat la fragmentarea unei posibile opozitii reale in Parlament in conditiile in care astia de la PNL sunt un partid plin de corupti care are aceleasi interese ca PSD”.

Recomandari