Tudor Chirilă: „Cât de naiv să fii să crezi că lui Dragnea chiar îi pasă de altceva sau de altcineva decât de procesul lui“

0 63

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă (42 de ani), cunoscut pentru luările de poziţie tranşante cu privire la subiectele de interes public, a reacţionat după comentariile lui Liviu Dragnea cu privire la moartea omului de afaceri Dan Adamescu, precizând că aceia care cred ce spune liderul PSD sunt nişte naivi.

„Adamescu (Dumnezeu să-l ierte) a decedat într-o clinică privată, nu în penitenciar. Cât de naiv să fii să crezi că lui Dragnea chiar îi pasă de altceva sau altcineva decât de procesul lui care are termen de judecată pe 31 ianuarie?“, a scris Tudor Chirila pe pagina sa de Facebook.
Reacţia artistului vine după ce Liviu Dragnea a declarat, precizând că „nu vrea să exploateze un caz grav“: „A murit un om în penitenciar, iar, din câte îmi aduc aminte, acel om nu a fost condamnat la moarte.“
Omul de afaceri Dan Grigore Adamescu a murit marţi, la vârsta de 68 de ani, din cauza unei septicemii. Decesul s-a produs într-un spital privat şi nu în interiorul Penitenciarului Jilava, unde afaceristul ispăşea o condamnare de 4 ani şi 4 luni de închisoare, după ce a fost acuzat că a mituit judecători pentru a da soluţii favorabile într-un dosar de insolvenţă al firmelor sale, iar pe 21 decembrie o instanţă din Bucureşti i-a respins definitiv o cerere de eliberare condiţionată.
Recomandari