„Trump este paranoic si delirant. E bolnav psihic, nu poate sa conduca SUA” – Avertisment ferm al celor mai renumiti psihiatri din lume

0 31

Donald Trump are o „boala psihica periculoasa” si nu este capabil sa conduca SUA, a avertizat un grup de psihiatri in timpul unei conferinte de la Universitatea Yale.

Expertii in domeniul sanatatii mintale au afirmat ca presedintele american a fost „paranoic si delirant” si au declarat ca este „responsabilitatea lor etica” este de a avertiza publicul american despre „pericolele” starii psihologice a lui Trump, scrie The Indepenedent.

Vorbind joi la Scoala de Medicina Yale, unul dintre profesionistii din domeniul sanatatii mintale, Dr. John Gartner, un psihoterapeut practicant, a spus: „Avem o responsabilitate etica de a avertiza publicul despre Donald Trump. Are o boala psihica periculoasa”.

Dr. Gartner crede ca Trump este nepotrivita din punct de vedere mental pentru a fi presedinte. La randul sau, James Gilligan, psihiatru si profesor la Universitatea din New York, a declarat la conferinta ca a lucrat unii dintre „cei mai periculosi oameni din societate”, inclusiv criminali si violatori, asa ca este convins de pericolul pe care-l reprezinta Trump.

„Am lucrat cu criminali si violatori. Pot sa recunosc pericolul de la o mila distanta. Nu trebuie sa fii expert in pericol sau sa-ti petreci de 50 de ani studiind-l ca si mine pentru a sti cat de periculos e Donald Trump”, a avertizat expertul.

Recomandari