Translator care lucrează cu refugiații în Germania: „Vor să ne islamizeze. Ne disprețuiesc țara și credința”

0 60

O translatoare care lucreaza cu refugiatii aflati in taberele din Germania afirma ca acestia dau dovada de „ura fara limite” la adresa crestinilor si ca isi doresc sa islamizeze tara.

In varsta de 39 de ani, de origine eritreeana, translatoarea a lucrat in mai multe tabere de refugiati. Ea a spus ca a observat o mare „ura” din partea refugiatilor la adresa celor care nu sunt musulmani, iar femeile isi propun sa aiba cat mai multi copii pentru a „distruge crestinismul”, scrie Daily Mail.

Femeia a spus ca refugiatii „isi arata adevarata fata” cand nu se afla crestini in preajma sa-i auda: „Ei vor ca Germania sa fie islamizata. Ei dispretuiesc tara noastra si valorile noastre”.

Ea a relatat ca a ajuns in Germania in 1991 tot ca refugiat, innsa apoi a lucrat in centrele de azil timo de cinci ani, pentru „a oferi ceva inapoi”.

Ea a fost si la moschei, unde sustine ca este predicata „ura impotriva necredinciosilor”. „Unele femei mi-au spus: ‘Ne vom inmulti. Trebuie sa avem mai multi copii decat crestinii pentru ca asta este singura cale prin care ii putem distruge’”.

Incercand sa le spuna ca gresesc, femeile i-au spus translatoarei ca a ajuta si apara crestinii este un pacat.

Recomandari