Traim in DICTATURA…. Actorul Florin Zamfirescu: “Continuaţi sa ne tratati ca pe handicapaţi! Asa vom si deveni. Folosiţi capcane pentru radar, staţi la pândă pe şosele marcate cu linie continua fără rost?

0 58

Actorul Florin Zamfirescu a declarat război Poliției Rutiere, acuzându-i pe oamenii legi de accidentele rutiere petrecute pe străzile din România.

“Accidente nenumărate… in fiecare zi mor oameni nevinovaţi! Nu vedeţi ca traim in dictatura poliţiei, care crează aceste accidente? Fiecare noua „reglementare” produce noi accidente!”, scrie Zamfirescu pe Facebook.

Actorul continuă seria acuzelor, arătându-se revoltat de “capcanele” folosite de polițiști pentru a prinde șoferii “în offside”, doar pentru a-și face norma și a aduce bani la buget.

“Continuaţi sa ne tratati ca pe handicapaţi! Asa vom si deveni. Folosiţi capcane pentru radar, staţi la pândă pe şosele marcate cu linie continua fără rost? Stă caraliul la curbă si „te prinde” ca sa-si ia el salariul? Daţi mă foc la case, ca sa-si primească pompierii salariul! Transformaţi-i in infractori pe toti!”, a postat actorul.

În finalul postării, Zamfirescu precizează că așteaptă reacții de la Poliția Capitalei.

„Nu ma voi opri aici”, avertizează actorul.

Recomandari