Traian Băsescu: Klaus Iohannis, a patra vacanţă într-un an şi jumătate de mandat. Obosește cam repede

0 13

Fostul președinte Traian Băsescu îi critică pe Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, precizând că premierul este „foarte slab”, iar președintele „obosește cam repede” ținând cont de vacanțele sale, potrivit dcnews.ro.

„Cioloş este un premier foarte slab. Dar atât cât este de slab este cel mai bun dintre liberali. Nu au unul mai bun ca el. Dacă Iohannis va vrea ‘guvernul meu’, va fi atât de cucerit de slăbiciunea lui Cioloş şi forţat de realitate că nu are pe cineva mai bun şi îl va desemna din nou, dacă va putea”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Mai mult, fostul președinte nu uită nici de Klaus Iohannis despre care amintește că este la „a patra vacanţă într-un an şi jumătate de mandat… Oboseşte cam repede. Nu l-am văzut prea implicat să se surmeneze aşa. Putea să facă ceea ce Cioloş nu reuşeşte. Să ceară guvernului insistent să se facă proiecte, caiete de sarcini şi să se liciteze tronsoane de autostrăzi, ca la anul să se poată lucra în plin. E un an pierdut şi de preşedinte şi de guvern. Dacă eram preşedinte călcăm în picioare guvernul” este de părere Traian Băsescu.

Recomandari