Traian Băsescu, apariție șocantă la Digi24. Mihai Gâdea, acuze dure: A intrat băut. Video

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a avut o apariție șocantă marți seară la Digi24, atunci când a comentat evenimentele din SUA.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Traian Băsescu, apariție șocantă la Digi24

Invitat telefonic la Digi24 să analizeze protestele masive din SUA, Traian Băsescu a avut o intervenție mai mult surprinzătoare. Fostul președinte a fost incoerent și s-a bâlbâit în mai multe rânduri.

Intervenția nereușită a lui Traian Băsescu a fost comentată în termeni duri de realizatorul TV de la Antena 3, Mihai Gâdea, care a spus că ”omul la beție dă lecții Statelor Unite”.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

  • Curs valutar BNR, azi, miercuri, 3 iunie 2020. Valorile monedelor lumii la mijlocul săptămânii – Update
  • Programul primei etape din Liga 1 după pandemie! Universitatea Craiova începe balul. Când se joacă derby-ul CFR Cluj – FCSB. Oficial
  • Bilanțul victimelor furtunii tropicale Amanda a crescut. 26 de persoane au murit în America Centrală
  • PSD a depus o moțiune simplă împotriva ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan: ”Guvernul PNL după grindă se cunoaște”
  • CE ŞANSĂ! Acum poţi câştiga 350 de milioane. Participă la turneul cu premii totale de 2,5 miliarde de lei!

dragi digi, nu-l mai baga pe marinar in direct dupa ora 7 seara, ca e rupt :))))))))))

Posted by Bogdan Stoica on Tuesday, 2 June 2020

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

”Fostul președinte al României a intrat băut într-o emisiune. E ceva atât de jenant. Din păcate, atunci când te apropii de oamenii care au avut foarte multă putere pe mână, e așa o diferență”, a declarat Gâdea.

Protestele din SUA au fost prevestite încă din 2012

”Sunt oameni extraordinari și oameni care dispun de viețile acestor persoane și fac așa ceva. Omul la beție dă și lecții Statelor Unite. Ce ar trebui să facă, când să scoți garda, când nu… El fiind un turnător la Securitate”, a menționat realizatorul TV.

ADVERTISEMENT

SUA traversează o perioadă extrem de dificilă, populația din mai multe orașe ale țării protestând violent în stradă după ce polițiștii au omorât un bărbat de culoare în timpul unei intervenții brutale.

Avocatul familiei lui George Floyd a anunțat că autopsia privată a relevat faptul că moartea acestuia a fost o crimă prin asfixiere şi pierderea circulaţiei sângelui, contrazicând astfel autopsia oficială.

ADVERTISEMENT

Donald Trump a anunțat că va trimite mii de militari care să stopeze ”răzvrătirile și fărădelegile” din țară după moartea lui George Floyd, despre care a spus că reprezintă o formă de ”terorism intern”.

Chiar dacă pe cei mai mulți dintre noi ne-au luat prin surprindere, mai ales că au izbucnit în momentul în care întreaga omenire se confruntă cu una dintre cele mai mari amenințări din istoria sa, pandemia de coronavirus, protestele din SUA au fost prevestite încă din 2012.

ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More