Tragedie pe calea ferată. O femeie a fost călcată de tren în Târgu Mureș și a murit pe loc

Tragedie pe calea ferată în România. O femeie a fost călcată de tren în Târgu Mureș și a murit pe loc. Încă nu se știu detalii legate de cauzele acestei întâmplări dramatice, dar în calcul se iau toate variantele.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Tragedie pe calea ferată. O femeie a fost călcată de tren în Târgu Mureș și a murit pe loc

Un eveniment tragic a avut loc joi dimineață la Târgu Mureș. O femei a fost lovită mortal de un tren aflat în mișcare pe calea ferată.

Imediat, după un apel la 112, la fața locului au ajuns echipaje de salvare, însă impactul a fost atât de puternic încât femeia a murit pe loc.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

În acest moment, organele de cercetare au deschis o anchetă pentru a vedea dacă femeia i-a sinucis sau dacă a fost vorba de o clipă de neatenție.

”În această dimineaţă, în jurul orei 7,25, Poliţia Transporturi a fost sesizată despre producerea unui eveniment petrecut la terasamentul căii ferate de pe strada Liviu Rebreanu, din Târgu Mureş.

ADVERTISEMENT

Din primele verificări se pare că o femeie ar fi fost lovită de trenul nr. 4531 care se deplasa spre staţia CF Târgu Mureş.

Poliţiştii TF continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului şi au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Mureş, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Pompierii militari au intervenit pentru extragerea femeii de sub șine

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al județului Mureș a anunţat, joi, că pentru extragerea femeii de sub tren au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Târgu Mureş, persoana fiind decedată la acel moment.

Impactul accidentului a fost extrem de puternic, iar femeia s-a stins din viață imediat, eforturile cadrelor medicale fiind în zadar.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

În acest moment, autoritățile iau în calcul atât varianta sinuciderii, cât și cea a unei clipe de neatenție. Momentan, nu se cunosc mai multe detalii în acest caz.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More