Tragedie într-o familie din Bacău. O infirmieră şi mama ei au murit din cauza coronavirsului. Alte două surori sunt infectate

O infirmieră de la Spitalul Județean Bacău și mama sa au murit din cauza coronavirusului la doar câteva zile distanță.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

O infirmieră şi mama ei au murit din cauza coronavirsului

Conform Mediafax, infirmiera în vârstă de 46 de ani a murit marți, după ce a fost infectată chiar de mama sa, întoarsă din străinătate, și care decedase în urmă cu câteva zile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Potrivit INSP, femeia a fost diagonsticată cu infecţia cu COVID-19 pe 29 aprilie şi suferea şi de ciroză hepatică decompensată, insuficienţă hepatică cronică acutizată şi sindrom hepato-renal.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Ca și cum tragedia nu era completă, alte două surori ale infirmierii sunt şi ele infectate, una dintre ele fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Bacău, iar cea de-a doua este asimptopatică.

Nelu Tătaru a explicat de ce cadrele medicale nu au încasat bonusul financiar

Ultimul bilanț anunțat miercuri de Grupul de Comunicare Strategică arată că numărul cazurilor de coronavirus pe teritoriul României a ajuns la 16.002, iar numărul deceselor a ajuns la 1.036.

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

  • PNL, în cădere liberă. Românii și-au pierdut încrederea în Guvernul Orban, pe durata pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis a pierdut și el procente
  • Teatrul Național din Tirana, demolat cu buldozerele din ordinul premierului Albaniei
  • Site-ul Worldometer, care publică statistici despre coronavirus, trafic online fără precedent! Câți oameni l-au accesat
  • Tătaru și Iohannis se gândesc la reîntoarcerea la stare de urgență: „Nu voi ezita să declar din nou stare de urgență”
  • FABULOS! A câștigat peste 600 de milioane în plină criză. Incredibil pe ce a putut miza…

Legea stării de alertă a fost adoptată în Camera Deputaților. Au fost 258 de voturi pentru, 26 împotrivă, 4 abțineri. Nu au votat 3 parlamentari. Legea a fost adoptată de camera decizională, de Parlament și va ajunge la promulgare pe masa președintelui Iohannis și va fi publicată în Monitorul Oficial.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, susține că motivul pentru care cadrele medicale care lucrează cu pacienți COVID nu au primit bonusul de 2.500 de lei este că spitalele nu au trimis listele.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Un grup de cercetători au realizat un studiu prin care arată cât de importantă este purtarea măștii și cât de mult ar scădea rata infectării cu coronavirus dacă oamenii ar folosi acest accesoriu.

Oamenii de știință au descoperit că pacienții vindecați de coronavirus ar putea fi afectați de această boală pe termen lung, chiar dacă pentru moment au scăpat de problemele majore.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari