Tragedie în sistemul de învățământ din Iași. Un conferențiar universitar a murit la 39 de ani

52

Sistemul de învățământ din Iași a fost lovit de o tragedie, după ce un renumit conferențiar universitar a murit.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Tragedie în sistemul de învățământ din Iași

Conform bzi.ro, o adevărată tragedie s-a abătut asupra sistemului de învățământ din Iași, după ce conferențiarul univiversitar doctor Andrei Maxim a murit la 39 de ani.

Reputatul profesor de Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi se lupta de ani de zile cu o boală incurabilă, iar de curând acesta a pierdut lupta cu viaţa.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Profesorii din comunitatea academică s-au arătat şocaţi de trecerea în nefiinţă a lui Andrei Maxim la doar 39 de ani.

Profesorul a avut numeroase lucrări publicate în diverse reviste

După o lungă suferinţă, acesta a pierdut lupta cu viaţa. Colegii și elevii transmit familiei sincere condoleanţe şi împărtăşesc suferinţa morţii cadrului didactic.

ADVERTISEMENT

Conferențiar universitar doctor Andrei Maxim a fost cadru didactic la FEEA din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

Acesta preda la catedra de Management, Marketing şi Administrarea Afacerilor. Profesorul a avut numeroase lucrări publicate în diverse reviste.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Maramureș, după ce un copil de doar 2 ani a fost călcat cu tractorul, din greșeală, de unchiul său, în timp ce efectua o manevră de întoarcere.

Un tânăr de 19 ani din Ploiești, județul Prahova, a murit călcat de tren. Conform martorilor, tânărul s-ar fi aruncat în fața locomotivei, între stațiile CFR Buda și Florești.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Recomandari