Tot SLUGA esti! Laufer: Îmi declar respectul, sprijinul şi solidaritatea faţă de domnul preşedinte Liviu Dragnea

Fostul ministru PSD Ilan Laufer ţine să-şi exprime, printr-o postare pe Facebook, solidaritatea cu Liviu Dragnea, actualmente deţinut de drept comun la Rahova. Şi nu doar atât. În postarea sa, Laufer încearcă să acrediteze ideea că fostul preşedinte al PSD este deţinut politic şi se lansează în laude la adresa partidului la guvernare.

Am pierdut o bătălie, dar nu şi războiul. Este un lucru foarte trist, faptul că în ţara noastră, în anul 2019, la 30 de ani de la căderea comunismului, avem deţinuţi politici.

Îmi declar pe această cale, respectul, sprijinul şi solidaritatea faţă de domnul preşedinte Liviu Dragnea.

Cu siguranţă, scorul pe care PSD l-a obţinut la aceste alegeri pentru Parlamentul European nu este cel aşteptat, dar poporul are întodeauna dreptate şi trebuie să existe o analiză serioasă„, transmite Laufer.

Social-democratul mai susţine, în condiţiile în care România are cea mai mare inflaţie în UE şi se îndatorează galopant, la dobânzi mai mari decât cele ale Greciei, că programul de guvernare aproape a reuşit şi se laudă cu creştere economică.

În acelaşi timp este incontestabilă atât creşterea economică a României în ultimii doi ani şi jumătate de guvernare PSD-ALDE, cât şi faptul că peste 70% din programul de guvernare a fost realizat – inclusiv creşterea pensilor şi a salariilor conform promisiunilor asumate!

Am creat programul Start-up Nation şi multe alte programe pentru mediul de afaceri din România şi este foarte important ca aceste programe să meargă mai departe, cu toate că am fost şi suntem atacaţi, ameninţaţi şi ni s-au adus injurii din partea opoziţiei. Opoziţie care a apelat la aceste mijloace într-o campanie murdară, îndreptată împotriva PSD-ului şi a tuturor liderilor partidului şi mai ales a preşedintelui acestuia.

Noi am ales să comunicăm realizările din programul de guvernare, care sunt fără doar şi poate semnificative pentru România şi pentru români, cu toate acestea, în mod democratic PNL a câştigat alegerile pentru Parlamentul European, nu şi alegerile parlamentare.

Atâta timp cât PSD-ALDE dispune de majoritate în Parlament va continua să guverneze ţara într-un mod democratic, având această obligaţie şi responsabilitate faţă de România şi faţă de cetăţenii acesteia, iar dacă opoziţia doreşte să instaleze o guvernare condusă de Ludovic Orban, trebuie să apeleze la mijloace constituţionale„, susţine Laufer.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More