Tot mai multe județe din România fără cazuri noi de coronavirus. Vești importante vin și de la Suceava

Autoritățile au transmis lista cu județele din România fără cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, în timp ce la Suceava, cel mai mare focar COVID din țară, au fost raportate foarte puține cazuri noi.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Județele din România fără cazuri noi de coronavirus

Mai multe județe din România au transmis, miercuri că nu au înregistrat cazuri noi de coronavirus, în timp ce bilanțul ultimelor 24 de ore arată doar 164 de cazuri noi COVID-19, notează Libertatea.

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, în 13 judeţe din din ţară nu a mai apărut niciun caz de infectare.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Dintre cazurile noi, cele mai multe au fost raportate în (37), judeţul Buzău (17), urmate de Suceava, Gorj şi Iaşi (11).

Județele fără cazuri noi de coronavirus, în decurs de 24 de ore, sunt Alba, Arad, Caraş-Severin, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Neamţ, Satu Mare, Tulcea şi Vâlcea, mai transmite INSP.

ADVERTISEMENT

Cazurile noi, tot mai puține în multe regiuni din țară

Mai mult decât atât cinci dintre aceste judeţe nu au mai înregistrat cazuri noi de infecție COVID de 48 de ore. Acestea sunt Caraş- Severin, Covasna, Giurgiu, Satu Mare şi Vâlcea.

Veștile bune nu se opresc aici, astfel că în alte opt judeţe, în ultimele 24 de ore, a fost înregistrat doar câte un singur caz de infecţie cu noul coronavirus: Bistriţa-Năsăud, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Maramureş, Mehedinţi, Timiş şi Vaslui.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Potrivit ultimului bilanț anunțat de Institutul Național de Sănătate Publică, la nivel naţional au fost confirmate 18.594 de cazuri cu infecție COVID-19.

În plus, în acest moment pe secţiile ATI se mai află internați 198 de pacienți.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat, miercuri, că în viitor am putea să ne așteptăm la o scădere a ratei de infectare, după ce numărul cazurilor noi s-a menținut la un nivel relativ scăzut.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More